Nl En
 

5 Jaar Fitzgerald - Geen Feest - We Missen U

Lieve gasten,

Wat hadden we u in deze nieuwsbrief graag geïnformeerd over ons 5-jarig bestaan; dit hadden we samen met u willen vieren. In maart 2015 begon ons avontuur, nu staan we voor onzekere tijden.

Vijf jaar intens hard werken en genieten met én van elkaar. Met vallen en opstaan, elke keer leren en stappen maken, plezier hebben. Wat hebben we in die 5 jaar veel moois mogen beleven met u. Met als resultaat een geweldig leuk restaurant om te werken en om van te genieten. Waarvoor dank!

We wilden u nu graag een mooi jubileummenu aanbieden, want wat zijn we trots op deze afgelopen jaren en op u als onze gasten. U blijkt niet alleen uit Nederland, maar ook uit het buitenland te komen. Zoveel gasten bezochten ons uit heel Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en zelfs af en toe uit Oceanië of Afrika. De droom die we aan de start hadden is uitgekomen. Namelijk het mogen begroeten van een mix van gasten, overal vandaan, in een ongedwongen sfeer, die onze passie voor heel goed eten en dito wijnen deelt. Fitzgerald is bij uitstek een internationaal restaurant geworden.

Nu zijn wij allemaal, en u nadrukkelijk ook, hard geraakt door de Coronacrisis. U kunt niet meer werken en reizen zoals u gewend bent. U kent waarschijnlijk mensen in uw omgeving die in meer of mindere mate ziek zijn geworden. Het is de laatste tijd vaak stiller op straat. Het zijn onwerkelijke tijden. U kunt ook niet meer op stap, uitgaan en genieten van één van uw favoriete restaurants. Zij missen u, wij missen u.

Wij en onze hele keten van bijzondere toeleveranciers zijn hard geraakt. We werken uitsluitend met kleine specialisten, elk in hun vakgebied. Of het nu om bijzonder mooi vlees, vis, onbekende groenten of unieke wijnen gaat. Het zijn specialisten met passie. En ook zij verliezen in één klap nagenoeg hun gehele klandizie. Dat we hen niet voldoende kunnen steunen doet ons ook pijn.

We zien gelukkig dat er vanuit de overheid veel ambitie wordt getoond om ondernemers in deze periode een helpende de hand toe te steken. We waarderen dat en hopen dat de implementatie snel zal plaatsvinden.

U weet, ook Fitzgerald is natuurlijk gesloten. We hebben overwogen om afhaalmaaltijden en/of een bezorgservice op te zetten om u toch op de één of andere manier te kunnen blijven bedienen. De richtlijnen van het R.I.V.M. en een paar andere overwegingen waren voor ons echter voldoende reden dit nu niet te doen.


Hoe kunt u dan zolang we gesloten zijn contact met ons houden en hoe kunt u ons helpen deze moeilijke tijd te overbruggen? Hier wat mogelijkheden:

  • Koop onze CADEAUBON ‘De stilte voorbij’. Vermeld welk bedrag u wilt hebben: € 100,-/ € 200,-/ € 300,- (of een ander bedrag naar keuze). Mail ons uw contactgegevens en eventuele factuurvereisten naar info@restaurantfitzgerald.com en we organiseren dit z.s.m. Deze bon blijft onbeperkt geldig.
  • Als u wijnwensen heeft waarbij we u kunnen helpen, mail ons dan wat we voor zouden kunnen beteken naar info@restaurantfitzgerald.com en vermeld uw contactgegevens. We nemen dan contact met u op en zullen graag helpen met bijzondere wijnen die we bij onze favoriete leveranciers zullen betrekken.

We waarderen uw hulp enorm.

We missen u, en wensen u voor nu veel gezondheid toe.

Tot gauw!