Nl En
 

Best wine list in The Netherlands - Star Wine List

Fitzgerald heeft de beste wijnkaart van Nederland. Restaurant Fitzgerald in Rotterdam heeft de prestigieuze Grand Prix gewonnen voor 'Best wine list in The Netherlands' gewonnen. Dit gebeurde gisteren (16 februari) tijdens een online event van ‘Star Wine List’. Een onafhankelijke lijst, opgesteld door een panel van ’s werelds beste sommeliers die dit jaar voor het eerst naar Nederland kwam. Naast de Grand Prix categorie won het Michelin restaurant ook de categorieën ‘Best Austrian List’ en ‘Wines by the glass’.

Jurylid Marc Almert (winnaar van de Best Sommelier of the World wedstrijd) zegt het volgende over de wijnkaart van Fitzgerald.“ Een geweldige wijnkaart heeft niet enkel een duidelijke focus, maar ook een grote diepte in verschillende categorieën. De categorieën op de kaart van Fitzgerald zijn uitgewerkt door iemand met veel kennis van elke regio en hij kent deze producenten, die hij zeer goed presenteert"

Fitzgerald neemt het in de ‘Global Final of Star Wine List of the Year’ in Wenen op tegen de andere categoriewinnaars van over de hele wereld.

Een overzicht van alle winnaars en categorieën op de website van ’Star Wine List' https://starwinelist.com/wine-...