Nl En
 

Discover Burgundy

Op 16 september organiseren Restaurant Fitzgerald en Wijnkooperij De Lange samen een bijzondere BOURGOGNE proeverij. De Lange staat onder meer bekend om haar unieke assortiment Bourgogne-wijnen en die staan op deze dag helemaal centraal.

Fitzgerald is zoals u weet een restaurant waar, naast het eten, de wijn centraal staat en is in het bezit van één Michelinster én de 'Best of Award of Excellence' voor haar wijnbeleid. Samen openen zij de deuren van de kelders van beroemde wijnhuizen als: Henri Boillot, Coche-Dury, Clerget, Grivault, Rougeot, Changarnier, Marc Roy, Vincent Dancer en Lamy-Pillot.

De avond zal beginnen met een proeverij van verschillende wijnen, beginnend met “basis” Bourgognes, via Lieu-dits, naar Premier Cru's en Grand Cru wijnen uit deze beroemde streek.

Deze proeverij zal worden begeleid door Gert Crum auteur van internationaal geroemde wijnboeken én Bourgognekenner bij uitstek. Dit wordt gevolgd door een diner begeleidt door uitsluitend 1er Cru en Grand Cru wijnen. Een prachtig 5 gangen diner voor de gasten van Restaurant Fitzgerald met een geweldige selectie Bourgognes en u kunt hierbij aanwezig zijn!

Deze proeverij is een unieke kans om de wijnen uit de Bourgogne beter te leren kennen. De kosten voor deze avond, inclusief alle wijnen en het 5 gangen diner, bedragen euro 275,- p.p.

U kunt aanwezig zijn: stuur een mail met uw contactgegevens en het aantal plekken dat u wilt reserveren naar: info@restaurantfitzgerald.com

Graag ook de eventuele factuurvereisten meesturen. Wij mailen u de factuur en na betaling hiervan is uw plek gegarandeerd.

Wijnkooperij De Lange en Restaurant Fitzgerald zien ernaar uit om samen met u een prachtige avond te hebben op 16 september!