Nl En
 

Wijnmakersdiner Parusso op 27 november (uitverkocht)

Culinair vijfgangendiner met wijnen van Parusso
In samenwerking met Anfors Imperial bieden we u een geweldige manier om kennis te maken met de wijnen - waaronder oudere jaargangen om de mooie rijping te laten proeven - van Parusso . Barolo-meester Marco Parusso is hoogstpersoonlijk aanwezig om u meer te vertellen over alle wijnen die u proeft tijdens het uitgebreide vijfgangendiner van chef Remco Kuijpers. Zoals u weet, speelt wijn een belangrijke rol bij Fitzgerald en staan er meer dan 1700 wijnen op onze wijnkaart. Bovendien werken we al vanaf het begin graag met de wijnen van Parusso.


Uitgebreid kennismaken met Marco Parusso
Marco is dan ook een ware artiest. Met veel ervaring maakt hij wijnen met grote kwaliteit, finesse en elegantie. Hij maakt indruk met bijzondere wijnen van sauvignon blanc, verfijnde dolcetto, en natuurlijk van de prominente nebbiolo druif. Zijn beroemde Barolo’s zijn vooral te herkennen aan de soepele structuur van de tannine, de weerspiegeling van het unieke terroir en het rijke karakter van nebbiolo. Drie Nederlandse Masters of Wine brachten onlangs De Wijngids 2020 uit met 400 door hen - blind - geselecteerde wijnen onder de €25. Uit de 2211 inzendingen kregen slechts vijf wijnen een 9,5 waaronder 2 Parusso. Een 9,5 betekent: een uitzonderlijke wijn met exceptionele concentratie, complexiteit, lengte en evenwicht. Een kroon op zijn werk.


Programma diner woensdag 27 november
18.00 uur: inloop en ontvangst
18.30 uur: vijfgangendiner inclusief wijnproeverij
Aansluitend: koffie of thee


Kosten
Voor deze culinaire topervaring betaalt u slechts €150. Deze gereduceerde prijs is inclusief aperitief, vijfgangendiner, wijnproeverij aan tafel, mineraalwater, koffie of thee. Het aantal plekken is beperkt, reserveer daarom nu uw stoel. Dan bent u verzekerd van deelname aan een geweldige avond. Dat beloven we.


Aanmelden
Klik hier als u zich wilt aanmelden voor het diner

Voor vragen, bel of mail met Ingeborg +316 1145 1277 / ingeborg@anfors-imperial.com


Adres

Restaurant Fitzgerald, Gelderseplein 49, 3011WZ Rotterdam