Nl En
 

Zomerarrangement in samenwerking met CitizenM

Nu op reis gaan op korte termijn moeilijk, of zelfs onmogelijk blijkt, of omdat u voorlopig gewoon liever uw vakantie in eigen land wil doorbrengen hebben we een geweldig leuk idee bedacht samen met onze bovenburen van het mooie CitizenM hotel.

Na een heerlijk uitgebreide maaltijd bij ons bent u met een paar stappen in dit fijne hotel en rolt u zo van tafel in bed. Dit arrangement is vanaf 2 juni tot en met 29 augustus 2020 te boeken. We hebben u eerder al geïnformeerd dat Fitzgerald dit jaar geen vakantiesluiting zal houden. U kunt dus de hele zomer van dit arrangement komen genieten.

Het “Zomerarrangement” is een vaststaand arrangement en te reserveren op dinsdag tot en met zaterdag. U boekt per 2 personen het arrangement voor € 375,- U geniet bij Fitzgerald van een glas Champagne met amuse, daarna ons vijfgangenmenu inclusief wijnarrangement en een fles tafelwater; u sluit af met koffie en huisgemaakte friandises. Uw overnachting bij het CitizenM is inclusief ontbijt.

***

Het Zomerarrangement is uitsluitend te reserveren via onze email: info@restaurantfitzgerald.com

We hebben de volgende gegevens van u nodig: uw voor-en achternaam, geboortedatum, en uw mobiele nummer. Vermeld a.u.b. dat u wilt reserveren voor het ‘Zomerarrangement’ en voor welke datum.

De lunch kunt u reserveren tussen 12:00 uur en 13:30 uur op dinsdag tot en met vrijdag. En voor het diner vanaf 18:00 uur tot 20:30 uur qua aanvangstijd. Het arrangement is onder voorbehoud van beschikbaarheid van de kamer en/of de tafel in het restaurant. We vragen u ter bevestiging een aanbetaling van €75,-.

Parkeren kunt u via het hotel, of in de zeer ruime parkeergarage van de vlakbij gelegen Markthal (Dominee Scharpstraat 306). Reserveer daar uw plekje tegen gunstig tarief: https://www.interparking.nl/nl-NL/find-parking/Markthal/

Mochten wij, of het hotel door overheidsmaatregelen gedwongen worden te sluiten dan contacteren we u en zullen we uw aanbetaling uiteraard terugstorten.

Meer informatie over het hotel vindt u hier: www.citizenm.com/nl/hotels/europa/rotterdam/rotterdam-hotel