Nl En
 

Onze leveranciers: de favoriete wijnen van Fitzgerald bij Anfors-Imperial bestellen

Onze gasten bijzondere wijnen kunnen bieden speelt een hoofdrol in ons restaurant en de selectie bestaat inmiddels uit ruim 2000 verschillende wijnen. Onze leveranciers zijn ons dierbaar en daarom vinden we het enorm belangrijk dat we elkaar waar mogelijk, helpen. Nu meer dan ooit.

Hoe leuk is het dat u nu de gelegenheid heeft twaalf van 'onze' wijnen via Anfors-Imperial te bestellen voor thuis? Gastronomische wijnen, met klasse, wijnen die wij met zorg hebben gekozen en waar wij blij van worden. Om nu te drinken of om nog een paar jaar te kunnen bewaren.

We hebben twee verschillende selecties gemaakt met ieder zes wijnen, maar u kunt natuurlijk ook meer flessen van uw favoriete wijn kiezen. Om te kunnen bestellen moeten het wel minimaal zes flessen zijn. Heerlijk om hier thuis van te genieten als wij (nog) even gesloten zijn!

U kunt kiezen uit het pakket met “gastronomische wijnen” t.w.v €151,90
www.anfors-imperial.com/favoriete-wijnen-van-fitzgerald-1

Of een pakket met onze “favoriete verwenwijnen“ en Champagne t.w.v €256,85
www.anfors-imperial.com/favoriete-wijnen-van-fitzgerald-2

U bestelt online via de website van Anfors Imperial en de wijnen worden gratis bij u thuis bezorgd op het moment dat u het schikt (avond- en weekendlevering is ook mogelijk). Bij het afrekenen kunt u dat aangeven. Bestelt u op werkdagen voor 11 uur? Dan kunt u het pakket de eerstvolgende dag al ontvangen. Via track & trace kunt u de levering volgen.